top of page

Voorheen in the galerie

slider_frits.jpg

Frits van Achten

Frits van Achten is een kunstenaar uit Eindhoven (NL) die papier maché weet om te toveren tot levensgrote organische beelden die je meenemen naar andere werelden en culturen. Zijn beeldentaal is die van Baroque brut (niet verfijnde kunst); ruwe eerlijke en compromisloze creaties die je op zeker nog niet eerder hebt gezien.

Sarah Bourlard

 

Sarah is een kunstenaar uit Waterloo die verbazingwekkende houten sculpturen maakt met alleen een kettingzaag. Hier zorgen de brute zaagsneden en de verrassend verfijnde anatomie voor een fascinerend contrast.

slider_sarahB_02.jpg
slider_sophie.jpg

Sophie Giet

 

Sophie is een kunstenares uit Luik die sculpturen en functionele kunst maakt. Haar keramische personages bevatten een gezonde dosis humor en eigenzinnigheid. De verschillende ornamenten, teksten en grafische afwerkingen waarmee ze haar sculpturen versiert, zijn vaak dubbelzinnig. 

Taco Sipma

 

taco is een Nederlandse kunstenaar met een geweldig origineel handschrift. Zijn werken zijn geworteld in de traditie van folk/outsiderkunst en leunen zwaar op symboliek, populaire cultuur, religie en waanvoorstellingen. Zijn techniek is rauw en leunt zwaar op improvisatie. Taco's complex gelaagde schilderijen zijn verhalend maar blijven open voor interpretatie.

slider_taco.jpg
slider_raphael.jpg

Raphaël De Bois

Raphaël is een kunstenaar uit de omgeving van Antwerpen. Al vele jaren maakt hij vrolijke portretten met als doel om een glimlach op je gezicht te toveren. Zijn unieke karakters vullen de ruimte met positieve energie en je wordt spontaan vrolijk als je oog in oog met ze staat.

Kom ze nu zelf begroeten in de galerie!

 

bottom of page